Home » Goed om te weten

Goed om te weten


Door de kleinschaligheid van de opvang is er voldoende aandacht en tijd om voor je zoon of dochter te zorgen. Op die manier kan het grotendeels zijn eigen dagritme blijven behouden. Ons huis is ruim, met aansluitend een prachtige tuin. Voldoende om rust te krijgen wanneer dat nodig is en lekker te spelen als je kind daar behoefte aan heeft.
Het is een voordeel dat je niet te maken hebt met hele grote groepen kinderen. Dit geeft meer rust waardoor je kind op een ontspannen manier mee kan draaien in een veilige gezinssituatie. Daarnaast heeft je kind het voordeel op te kunnen trekken met andere kindjes en samen plezier te beleven.

Ik ben iemand die enthousiast, consequent en liefdevol is. Ik vind het leuk de kinderen te stimuleren zich te ontwikkelen. Dit kan door bijv. een compliment of lekker creatief bezig te zijn.

Ik heb een christelijke identiteit, dit werkt door in de omgang met elkaar en de kinderen. Hierbij kun je denken aan het bidden voor het eten of het uit de kinderbijbel lezen. Ook draaien we wel eens leuke cd's van Elly & Rikkert of Kinder Opwekking.
Dat betekent niet, dat als je geen christelijke achtergrond hebt, je kind niet welkom is. Elk kind is welkom binnen mijn opvang ongeacht zijn/haar achtergrond. Elkaar ruimte geven en respecteren vind ik daarin erg belangrijk.

Spreekt deze opvang je aan? Bel gerust of stuur een mailtje. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Kom binnen!